IN-HOUSE EDUKACIJA

teaching-ilustracijaVrlo dinamične promjene u zakonskim regulativama, na području ekonomije, menadžmenta, organizacije, komunikacije i na drugim područjima, nameću nam kao imperativ stjecanje znanja i vještina koje će nam pomoći da ih spremno dočekamo i na pravi način usvojimo, te prilagodimo vlastitom okruženju. U suvremenom, vrlo dinamičnom, okruženju uspjeh ostvaruju oni koji nova znanja i tehnologije usvajaju brže od konkurencije.

IN-HOUSE edukacija pruža Vam mogućnost organizacije isključivo Vaše edukacije, prilagođene Vašim potrebama i mogućnostima, za Vaše osoblje, u Vašem prostoru i u vrijeme kada to Vama odgovara.

Prednosti

Edukacija Vašeg osoblja u Vašem poslovnom okruženju donosi niz pozitivnih učinaka. Teme, organizacija i izvođenje se prilagođava Vašim potrebama i mogućnostima. Izvođenje se može organizirati izvan radnog vremena, u nekoliko dana ili tjedana.

Trener dolazi na Vašu lokaciju gdje održava edukaciju namijenjenu za tim zaposlenika koji radi na istoj lokaciji ili na više lokaciija, prema Vašem odabiru. Na taj način se, timskim sudjelovanjem, postiže niži trošak stručnog usavršavanja i osobnog razvoja zaposlenika, tako da npr. putnih troškova gotovo nema. Troškovi in-house edukacije su svakako niži nego što je to slučaj kod individualnih usavršavanja.

Tim sastavljen od Vašeg osoblja može nesmetamo i povjerljivo diskutirati o svakodnevnim poslovnim situacijama. Polaznici su otvoreni u komunikaciji što pridonosi boljem rješavanju raznih poslovnih slučajeva i situacija. Vaše diskusije na taj način ostaju samo Vaše, jer nema prisutnosti drugih osoba izvan Vašeg okruženja.

Organizacija

Edukacija se može prilagoditi i izvoditi kao jednodnevna ili dvodnevna edukacija. Također, se može izvoditi kao tjedna i višetjedna edukacija, ovisno o ukupnom broju sati predavanja pojedinih programa.

Termini se prilagođavaju tako da najmanje utječu na redovno radno vrijeme osoblja.

Testiranje polaznika prije i nakon izvedene edukacije jedna je od mogućnosti koja se posebno dogovara.

Svaki polaznik In-house edukacije dobiva Certifikat o završetku i sudjelovanju u edukaciji.

Programi

skills-ilustracijaProgrami se mogu izvoditi kao jednodnevni tečaji – (4 sata) ili kao višednevne radionice (8 – 24 sata).

■ Organizacija i menadžment
        Razvojne strategije
        Strategijsko razmišljanje
        Benchmarking – učenje od drugih
        Konkurentska prednost

Komunikacija
        Asertivna komunikacija
        Aktivno slušanje
        Komunikacijske vještine

Za sva pitanja i dogovore možete se obratiti OVDJE.