Klikom na ikonu mape pogledajte lokaciju:

Izobrazba u području javne nabave Seminari-savjetovanja
Sveučilišna knjižnica u Splitu Ruđera Boškovića 31 21000 SPLIT Map
 

 

Sukladno Pravilniku o izobrazbi u području javne nabave (NN br. 65/17), Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta u suradnji sa Agencijom APPA d.o.o.  održava pisani ispit u Splitu.
 
Pisanom ispitu može pristupiti osoba kojoj je stekla potvrdu o pohađanju Specijalističkog programa za područje javne nabave.
 
Svaki pristupnik pisanom ispitu sa sobom mora donijeti presliku potvrde te osobnu iskaznicu radi identifikacije polaznika.  
  
 
Termin za polaganje pisanog ispita:
24. studenog u 10.00 sati
 
 
Za pristupanje pisanom ispitu potrebno je preuzeti obrazac prijavnice (download), elektronički ga ispuniti, spremiti kao MS Word dokument te putem elektroničke pošte u privitku poruke (attachment) dostaviti na mail  adresu snjezana.kovac@mingo.hr 
sa kopijom prijave na adresu  info@agencija-appa.hr    
 
 
 
PISANI ISPIT U SPLITU SE NAPLAĆUJE

Popis zakonodavstva i dodatnih materijala za pripremu pisanog ispita

Popis zakonodavstva i dodatnih materijala za pripremu pisanog ispita, a koji se temelji na sadržaju nastavnog programa koji je propisan u Prilogu Pravilnika o izobrazbi u području javne nabave (NN  br. 65/17) dostupan je OVDJE.

Način provedbe ispita

Ispit traje 3 školska sata, odnosno 135 minuta.

 
Za vrijeme ispita dozvoljeno je korištenje zakona i podzakonskih propisa (uključujući i pročišćene tekstove). Ako se koriste publikacije koje uz tekst propisa sadrže i druge tekstove (npr. autorski članci), tijekom ispita se smiju koristiti samo dijelovi publikacije koji se odnose na tekstove propisa.  
 
Na ispitu nije dozvoljeno korištenje drugih pomoćnih materijala, kao što su priručnici, prezentacije, autorski članci i slično.


Za uspješno položen ispit potrebno je ostvariti najmanje 70% ukupno mogućih bodova.

Rezultati ispita, odnosno popis osoba koje su ga uspješno položile, objavit će se na Portalu javne nabave u roku 15 dana od dana provedbe ispita.  
 
U roku 30 dana od dana položenog pisanog ispita Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta izdat će osobama koje su ga položile certifikat u području javne nabave. Certifikat će biti dostavljen na adresu naznačenu u prijavnici za ispit.
 
 


Naknada za polaganje ispita: 49
0,00 kn (PDV se ne obračunava)

Uplata i prijava: Naknada se uplaćuje unaprijed, na IBAN: HR44 2407 0001 1004 23618
Model : 67, Poziv na broj : OIB platitelja ; svrha doznake: upisati prezime polaznika

Sve informacije mogu se dobiti elektronskom poštom na adresi: info@agencija-appa.hr
ili na broj 099 3800 200

Kako se možete prijaviti:
1) Za prijavu na pisani ispit molimo da nakon prijave u Ministarstvo gospodarstbva popunite prijavnicu, nakon čega će Vam biti dostavljena ponuda, te nakon uplate molim da nam dostavite potvrdu o uplati na
e-mail: info@agencija-appa.hr

PRIJAVNICA

2) Prijavu možete napraviti i slanjem osnovnih podataka (imena i prezimena polaznika, naziva tvrtke, OIB-a tvrtke i sjedišta tvrtke, naziva seminara/ programa / radionice za koju se želite prijaviti) na e-mail: info@agencija-appa.hr , nakon čega ćemo Vam dostaviti ponudu na temelju koje možete izvršiti plaćanje i poslati nam potvrdu o uplati mailom.